Account Manager

Vi söker två drivna Account Managers

Vi växer och behöver fler talanger till vår grupp i Stockholm. Vi har fler strängar på vår lyra men i huvudsak så hjälper vi andra entreprenörer och bolag, att optimera sina verksamheter genom bland annat leadsgenerering, digital marknadsföring och utveckling av webbsidor. Vår roll är att hela tiden berätta för världen att vår kund existerar, säkerställa att den får maximal räckvidd.

Vem är du?

Du som söker rollen bör inte gilla hårt arbete. Däremot ska du gilla att effektivisera och arbeta smart. Du ska vara flexibel och förstå att vi inte är ett gigantiskt bolag där du kommer försvinna i mängden, här är du en av de få och kommer spela en stor roll. Du måste kunna och ska kunna ta egna initiativ. Dina utvecklingsmöjligheter på ett personligt plan är mycket goda och en karriär är därför garanterad för rätt individ.

Vi ser gärna att du arbetat inom B2B sälj/marknadsföring och har du även jobbat med webbutveckling tidigare så är det meriterande. Just nu under pågående pandemi så är det väldigt få gånger man träffas på ett fysiskt möte – därför ska dina kunskaper i tal och skrift vara mycket goda. Du ska heller inte vara rädd för telefon eller rädd för att anamma en möjlighet när den dyker upp. Gå igenom företags nuvarande hemsidor, se vad som kan uppgraderas. Är det ett rekryteringsföretag, ring direkt och föreslå leadsgenerering. Var på bollen direkt och ta egna beslut om vilka du kan optimera genom Increasors tjänster.

Men hur är det med lön då? Något vi lärt oss är att inget är att ta för givet och en trygghet är därför viktig. Däremot så ska tryggheten inte hämma potentiella vinsten man får av risken, balansen här är viktig. Vi tror att du som söker är driven av provision och att inte ha något tak på hur mycket du kan tjäna.

Låter detta som en roll för dig?
Tveka då inte att höra av dig redan idag!

Skicka din CV inkl personligt brev till fw@increasor.com och märk rubriken med “Agency Jobb”

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

Vad vi erbjuder:

Ansök till tjänsten direkt här nedan!

  Kontaktuppgifter

  Kontakta oss

  Tveka inte att höra av dig, vi strävar efter att svara på alla våra meddelanden inom 24 timmar.
  Adress
  Adress

  Increasor Tech Invest AB (publ), Grev Turegatan 27, 114 38 Stockholm

  Email
  Email

  info@increasor.com or Box 5205, 102 45 Stockholm

  Telefon
  Telefon

  +46 (0)8-122 55 890