Redovisningsekonom

Increasor söker en Redovisningsekonom

Är du en strukturerad, driven och ambitiös ekonom som vill utvecklas i en entreprenörsmiljö? Motiveras du av att driva förändringsarbete samt utveckla både produkter och processer? Då är du varmt välkommen till oss.
Vem är du?

Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt

Vi är i behov av en junior ekonom som har förmågan att hantera fakturaflöde, bokföring och annan ekonomirelaterad administration. I rollen kommer du att vara en del av det mycket viktiga ekonomiflödet för Increasor och dotterbolagen. I dagsläget hanteras all bokföring av en redovisningsbyrå med stöd från vår interna Financial Controller men ambitionen är att rollen skall plockas hem och hanteras fullt ut inhouse.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller i en föränderlig verksamhet. Du har tidigare arbetat med fakturaflöden, reskontra samt lättare bokföring. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi på minst kandidatnivå.
Som person är du noggrann, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom förändring. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att arbeta strukturerat även under press.

Är det här du?

Låter detta som dig så är du varmt välkommen med din ansökan till info@increasor.com
Märk rubriken med “Jobbansökan Redovisningsekonom”

Vem är du?

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

Vad vi erbjuder:

Ansök till tjänsten direkt här nedan!

  Kontaktuppgifter

  Kontakta oss

  Tveka inte att höra av dig, vi strävar efter att svara på alla våra meddelanden inom 24 timmar.
  Adress
  Adress

  Increasor Tech Invest AB (publ), Grev Turegatan 27, 114 38 Stockholm

  Email
  Email

  info@increasor.com or Box 5205, 102 45 Stockholm

  Telefon
  Telefon

  +46 (0)8-122 55 890